♥ Zwangerschapsshoot tijdens Corona

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Rachel Kromdijk schreef:

    wauw je bent zo mooi zwanger, nog even de laatste loodjes meis.. succes <3

  2. Simone schreef:

    Wat ben je mooi zwanger! Wat jammer dat jullie fotografe de shoot afzei. Als dit aan het begin van de lockdown was, dan snap ik dat wel. Toen heb ik ook een hoop afgezegd qua shoots. Maar inmiddels ben ik wel weer wat aan het oppakken. Shoots buiten kun je namelijk prima met een afstand doen!
    Gelukkig heb je in elk geval wel de herinnering zelf (met een beetje hulp) kunnen vastleggen. Succes met de laatste loodjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *