♥ Tijd voor een zomerupdate

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Je hebt groot gelijk dat je geniet van leuke dingen doen! Ik ben dit jaar ook voor het eerst in Nijmegen geweest tijdens de Vierdaagse en vond het erg gezellig. Fijne vakantie alvast!

 2. Leonie schreef:

  Heel goed mandy! Bloggen kan achteraf nog, het moment beleven niet 😉 kus

 3. Marije schreef:

  Je hebt groot gelijk dat je lekker aan het genieten bent van de zomer en straks je vakantie. Heel herkenbaar dat bloggen meer moeite kost als je moe bent. Same here. Moet helaas ook een stapje terug doen.

  Geniet lekker van je vakantie!

  • En heb je een stapje terug genomen? Ik zeg het ook vaak, maar uiteindelijk blijkt het stapje terug doen altijd lastiger gedaan dan gezegd. Terwijl je er zoveel meer plezier uit haalt. Gelukkig komen er weer warme dagen aan, kunnen we weer extra genieten!

 4. Linda schreef:

  Geniet ervan meid, je hebt het zo verdiend! Ik herken het heel goed, ik leef helemaal op in de zomer, ben graag buiten en als het even kan neem ik de laptop dan ook mee naar buiten. Zo snoep ik even van twee walletjes. Alles mag en niets moet. Heerlijk vind ik dat.

  Geniet van je roadtrip, het klinkt zo fijn om er drie weken even heerlijk tussenuit te zijn! En kijk nu al uit naar je foto’s (:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.