♥ Zelf op de foto staan, hoe doe je dat?

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Linda schreef:

    Ik vind het altijd mooi om te zien als iemand zichzelf is. Van de ‘perfecte’ Instagram girls (én de copy cats) zijn er tenslotte al genoeg. Al heb ik soms wel het idee dat je wat sneller zal groeien als je de main stream volgt. Maar het past niet bij mij, en ik vind jouw foto’s juist mooi omdat jij ook jezelf durft te zijn! Dan straal je automatisch meer en daardoor worden je foto’s automatisch mooier!

    • Ja dat heb ik ook bij jou! Ik vind jouw foto’s zoveel mooier dan sommige mensen die zoveel volgers hebben. Niet eerlijk! Al gaat het niet om het aantal volgers. Laten we gewoon ons eigen pad volgen en doen waar we ons prettig bij voelen! Dat is het belangrijkst!

  2. Kelly schreef:

    Leuke tips! Ik houd zelf niet zo van foto’s van mijzelf, simpelweg omdat ik het leuker vind om productfoto’s te maken! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.