♥ How to| Yoga op reis

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Manon schreef:

  Wauw impressive foto’s <3 ik ben sinds kort ook weer opnieuw begonnen, miste het toch en op vakantie wordt het gewoon aangeboden dus ik ga het misschien nog wel vaker doen dan normaal 🙂

 2. Svenja schreef:

  Heerlijk om op zo een mooie en rustgevende locatie yoga oefeningen te doen. Ik probeer thuis af en toe ook via het kanaal van Adriene wat lesjes te volgen, maar vind het stiekem best lastig om mezelf in al die posities te manoeuvreren haha, ik ben absoluut niet lenig.

  • Yoga ziet er zo makkelijk uit, maar dat is het echt niet. Zelfs de relaxposes zijn nog best lastig. Dus het is helemaal niet gek dat je het lastig vind! Maar veel oefenen en je komt er vanzelf (en zelfs dan word je elke keer nog beter)!

 3. Rowan schreef:

  Klinkt als een fijn matje! Lijkt mij ook heerlijk om tijdens vakanties yoga te doen!

 4. Deisy schreef:

  Hallo! Check jou even gaan met je geweldige poses zeg! Dat wil ik ook kunnen haha 😉 Wat tof dat je dit deelt: zeker inspirerend en wil ook toch nog een yoga gaan doen. Door dit artikel begint het helemaal te kriebelen

  • Haha, nou het valt wel mee hoor lieve Deisy! Sommige poses zien er moeilijker uit dan ze zijn (en helaas is het soms ook andersom). Yoga is heel fijn, als beginner kan de filmpjes van Erin Motz en dan de 30 day yoga challenge aanraden. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

 5. Letitia schreef:

  Toch fijn om te yoga-en! Heb het zelf een tijdje best wel intensief gedaan. Gewoon thuis en dan oefeningen en series opzoeken die bij mijn bui pasten (of de bui waar ik in wilde komen haha). Zou het eigenlijk weer op moeten pakken! Oh en handig trouwens, zo’n yogamat om mee te nemen op reis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.