♥ Fotografie workshops @ Olympus Playground (+vlog)

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Svenja schreef:

  Wauw, dat was vast een hele leuke en leerzame workshop. De foto’s zijn ook echt prachtig geworden!

 2. Leuke workshop! Mooie foto’s. Ik fotografeer met de CANONEOS500D.

 3. Joke schreef:

  Mandy jullie hebben in ieder geval een leuke dag gehad en iets geleerd, het zijn hele leuke foto’s geworden xxx

 4. saskia schreef:

  Wat onwijs gaaf die foto’s. Ziet er echt geweldig uit! Lijkt me een super interessante workshop.

 5. lee schreef:

  ahh wat een leuke actie van olympus! Ik ben van plan om een fujifilm aan te schaffen en ik heb geen idee hoe en waar ik aan moet letten of de camera wel goed is.. :s heb jij misschien nog kleine ini mini tips voor mij 🙂

  • Ik heb ook sinds kort een nieuwe camera dus ik begrijp je vraag maar al te goed. Wat je je vooral moet bedenken is wat je met je camera wil gaan doen. Wil je er veel mee in een studio fotograferen? Of juist random op straat zonder voorbereiding? Natuurfotografie? Voor mij viel een spiegelreflex af omdat ik snel foto’s wil maken. Als ik ver weg iets moois zie wil ik niet eerst mijn macro lens moeten vervangen voordat ik een foto kan maken, want dan is het moment al voorbij. Maar ik wilde juist wel weer mooie foto’s kunnen maken, met diepte kunnen spelen etc. Zo kwam ik uit op een hybride camera of bridge camera, ik heb een Sony HX300. Hopelijk heb je hier iets aan! Heb je nog vragen stel ze gerust!! Succes met zoeken.

   • lee schreef:

    Zo had ik helemaal niet eens aan gedacht. Ik ben erg blij met je tip, super bedankt! Het enige waaraan ik dacht was: ”welke is nou goed??” Maar met zo’n vraag is het zo lastig voor mij om van zo’n grote keuze te kiezen haha. Nogmaals bedankt ^^

 6. Jorien schreef:

  Wat een gave foto’s!! Het ziet er echt cool uit allemaal, vooral die neon-licht foto’s 🙂 Ik wissel af tussen een
  Canon Powershot (zoom camera) en een Canon Eos 550D (en mijn mobiele telefoon natuurlijk ook!)

 7. ines schreef:

  Oh echt superleuk! Ziet er mij een fijn cameratje uit! 🙂

 8. Kimberly schreef:

  Wat een super gave foto’s zeg!! Ziet er echt leuk uit!:D Lijkt me ook erg leerzaam!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.