♥ Work That Es Tag

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Chahrazad schreef:

  Wat een leuke tag. De decathlon is Spanje is inderdaad een stukke voordeliger. Ik was daar toevallig vorige week, heerlijke winkel!!

 2. Svenja schreef:

  Leuke tag, en omnomnom wat ziet je ontbijtje op die foto er overheerlijk uit <3

 3. Jorien schreef:

  Ik blijf het een leuke tag vinden om te lezen! Gewoon hoe anderen met sport en gezond eten bezig zijn. Je bent echt wel sportief (en lenig!) zo te zien! Hoe bevalt het lopen met Renate? Heb zelf altijd met Evy gelopen voor de 5 km, was ook wel fijn, maar heb nog nooit gehoord hoe Renate is 🙂

  • Ik heb 21 jaar gedanst, dus dan worden je spieren wel soepel. Ik vind Renate leuk! Erg motiverend. Ik heb Evi maar kort gehoord, en ik vond toen de muziek oudbollig. Nu is het wel hipper geworden geloof ik.

 4. Dagmar schreef:

  Wauw wat heb je het superleuk ingevuld! Heerlijke sportinspiratie <3 En wat een fijne muziek luister je , ga ik ook op mijn telefoon zetten, dankjewel voor de fijne tip!

 5. Kim schreef:

  Wat een leuke tag!

 6. Marcella schreef:

  Leuk om hem nu ook bij jou te lezen! Ik vind sporten ook fijn en ik doe het graag. Vanmiddag 54km gefietst, hoppa! Maar ik ken wel periodes dat ik minder fit voel en dan moet ik er wel vooral alert op blijven om te gaan sporten omdat het anders snel minder gaat. Ik heb trouwens ook zo’n app waar je beweging en voeding op kunt invullen, FatSecret heet ie.

 7. Sas schreef:

  Erg leuk om deze tag te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.