♥ Win 25 euro aan shopping money bij Telecomtelecom.nl

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Nynke schreef:

  Die met die glitters is echt geweldig! Ik volg je via bloglovin en heb beide FB pagina’s geliked.

 2. Wat een toffe hoesjes. Ik sla de winactie over, want ik heb een ubercool Minion telefoonhoesje en ik weet sowieso dat ik in april al een nieuwe telefoon mag uitzoeken, dus dan vind ik het zonde om nog een hoesje te bestellen.

 3. melissa schreef:

  Wauw, dat glitterhoesje is geweldig; die zou ik kiezen! Echt heel leuk. Ik volg jou en Telecom via FB (melissa.vanstipdonkmaas) en ik heb het bericht geshared (openbaar), tevens volg en like ik je via BL (melissavanstipdonkmaas), Youtube (melissa van stipdonk), instagram (melissamaas1984) en google (melissa van stipdonk). Gr. Melissa

 4. Ilsiee prins schreef:

  Wat een leuk hoesje heb je uitgezocht zeg;-) Die met die glitters is helemaal leuk, echt kerstachtig hihi.. Ik ga voor een leuk hoesje voor mijn samsung s4 mini. Heb alle verplichte stapjes doorlopen hoor:) Groetjes en fijne dagen

 5. a c y h o z schreef:

  heel leuk!! bedankt ^^ het enige wat ik nu kan zeggen is good luck!!

 6. Suzanne Blom schreef:

  Als ik mocht kiezen, zou ik kiezen voor een leder hoesje. Die blijven sterk als je je telefoon een keer laat vallen. Heel comfi 🙂

 7. Anita H. schreef:

  Mijn merk smartphone staat er niet bij, maar ik denk dat de Krusell Hector 3XL Black (http://www.telecomtelecom.nl/hoesjes/95549-krusell-hector-3xl-black) wel past. En die vind ik ook erg mooi en praktisch.

 8. Shana schreef:

  Binnen enkele weken krijg ik de oude iPhone van mijn vriend, en voorlopig hangt daar nog een hoesje aan van Audi.. Volledig niet mijn ding uiteraard 😉 Dit shoptegoed zou dan ook zeker goed uitkomen voor mij!

 9. Yasemin schreef:

  Aah super winactie! Ik loop al meer dan 1 jaar rond met mijn Sony Xperia Z1, maar ik heb nog steeds geen hoesje ervoor helaas. Dat hoesje is moeilijk te vinden, maar ik zie nu op de site TelecomTelecom.nl dat ze die daar verkopen! Dus kan ik mooi meedoen met deze actie! Ik volg je op Bloglovin’, ik heb deze post gehart, ik volg je op Facebook en TelecomTelecom.nl ook onder de naam Yasemin Tanidim, ik heb de bericht op Facebook gedeeld, en nu moet ik nog heel hard gaan duimen! Jij schrijft hele leuke blogs♥

  Email: yasemin2011@hotmail.nl

  Alvast gelukkig nieuwjaar♥

 10. Aniek schreef:

  Ik doe graag mee!

 11. karin schreef:

  leuke actie, ik doe graag mee.

 12. Evatius Philips schreef:

  Moeilijk kiezen hoor, maar ik denk dat ik voor een beetje kleur ga…heb nu een zwarte maar het magneetje is een beetje aan zijn einde. ik kies dan de Mobiparts Premium Flip Case Sony Xperia Z2 Pink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.