♥ Win 50 euro shoptegoed bij Nelly! – Gesloten

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Suzanne schreef:

  super leuke winactie! Ik doe graag mee. Dit is wat ik allemaal gedaan heb:
  Ik volg je op Instagram (@DiarySuzanne), ook op Twitter (@DiarySuzanne) en ik volg je op Bloglovin’. Ik kan helaas niet de post saven/liken (doet hij gewoonweg niet, ik blijf het proberen)

 2. Nynke schreef:

  Leuk zeg, ik volg je via bloglovin en youtube. Ze hebben zulke leuke dingen, ik wil graag een nieuwe zomerjas of een leuk jurkje.

 3. Mira schreef:

  Heel gaaf, ik doe alles!

 4. Amanda schreef:

  Wat leuk, dat wil ik wel winnen! Ik volg je via Bloglovin (heb daar een like gegeven), Instagram en Youtube.

 5. Berdien schreef:

  Heerlijke winactie! I’m in:
  – Ik volg je al op Bloglovin & nu net hartje gegeven voor dit artikel
  Extra:
  – YouTube
  – Instagram
  – Googleplus
  op alle drie volgde ik je al onder Berdien Renes ( of berdienrenes)
  Liefs

 6. Marianne schreef:

  Wat leuk. Ik volg je op BlogLovin. Ik krijg alleen het hartje niet rood. Wel krijg ik de actie op mijn eigen pagina in beeld.
  Ik heb de actie gedeeld op Twitter, waar ik je ook volg.(@pepelien).
  Google+ en Youtube volg ik je ook, maar daar ben ik nog niet in thuis.
  Daarnaast heb ik me zitten verlekkeren bij Nelly. Wat leuk dat ze daar jurken van € 12,00 hebben, maar ook van
  € 400,00.

 7. Marieke schreef:

  Super leuke actie! Ik volgde je al op Bloglovin en heb het artikel gesaved/geliked!
  Laat het voorjaar maar komen!

 8. Ilsiee prins schreef:

  Wauw! geweldig wat een toffe winactie! Wat veel leuke items bij nelly zeg, heel eerlijk gezegd heb ik er nog nooit geshopt! Wat een prachtige kans om een fijn shoptegoed te winnen, dat zal heeeel goed uitkomen! Natuurlijk heb ik alle verplichte stapjes doorlopen.

  Groetjes ilsiee

 9. Anita te Gussinklo schreef:

  Ik ben al een tijdje niet op de website van Nelly geweest, terwijl ik er vroeger toch regelmatig bestelde.
  Ik doe dus graag mee aan deze actie en volg/like je op Bloglovin.
  Verder volg ik je via Google+, Twitter & You Tube.

 10. Grete Karina schreef:

  Ik like All Lovely Things op Bloglovin en geef de winactie een hartje.
  Ook volg ik op twitter als @Zeemeervrouw en heb de winactie daar gedeeld.
  Met die 50 euro shoptegoed bij Nelly weet ik natuurlijk wel raad, ik hou van die pasteltrend voor de lente!
  Groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

 11. Suzan schreef:

  Super winactie, ik maak heel graag kans! Ik wil mijn kledingkast vullen met mooie artikelen van Nelly.com, ze verkopen echt leuke dingen daar! Mijn portemonnee laat het niet toe, dus wil ik het via hier doen. Jij schrijft leuke blogs❤

  – Ik volgde je al op Instagram (xSuzz)
  – Ik volgde je al op YouTube
  – Ik volg je op Twitter (xSuzz)
  – Ik volgde je al op Google +

  XOXO Suzan

 12. Minke schreef:

  Super leuk! Ik wil echt super graag lente shoppen, dus ik doe heel graag mee met deze winactie!
  Ik volg je op bloglovin, en heb dit artikel gesaved, verder volg ik je op twitter, instragram en youtube!

 13. Dionne schreef:

  Altijd leuk! Ik doe graag mee. Ik volg je!

  Diolifestyle@gmail.com

 14. Karlijn schreef:

  Hey! Ik ontdekte je blog net via Bloglovin’ en ik vind dat je echt heel leuk schrijft! Nelly heeft altijd zulke leuke items, dus ik doe graag mee. 🙂 ik volg je (natuurlijk) via Bloglovin’ en ook ben ik geabonneerd op je kanaal op YouTube. Liefs,

 15. Ik vind de pastel trend en de bohemian looks echt zo leuk! Krijg helemaal lentekriebels van deze post! Duimen dat ik een leuk zomers setje mag uitkiezen bij Nelly.com!
  Ik heb je gevolgd op bloglovin’ en de win actie een hartje gegeven (sascha64), geabonneerd op het youtube kanaal en ik volg je op Google+, Instagram(saschavandeven) en Twitter(saschavdven)! Nu maar duimen!

  mijn email adres is: saschavdv@hotmail.com
  Liefs, Sascha

 16. Eveline schreef:

  Leuke actie, ik doe mee! Ik heb alles gedaan wat je moet doen:)

 17. Anita H. schreef:

  Voldaan aan al het genoemde en ik maak graag kans op dit shoptegoed.

 18. Fay schreef:

  Oooh wat gaaf, ik waag wel een kansje! Ik heb de verplichte dingen gedaan, en ik volg je op YouTube en Google+! 🙂

 19. Yasemin schreef:

  Ik doe al mee, maar hier komt mijn bericht nog een keer dan!

  Wat een superprijs! Nelly.com is mijn favoriete webshop met alleen maar leukste dingen te koop! Mijn garderobe is half leeg en ik moet nog shoppen voor de lente en zomer, ik heb heel weinig kleding over, omdat ik vorige jaar veel van mijn lente -en zomerkleding heb gedoneerd naar arme mensen in Afrika zodat zij in de warmte ook moois kunnen aantrekken! De kledingstukken die ik Afrika had gedoneerd, pasten me niet meer. Ik heb iets goeds gedaan voor ze, hopelijk krijg ik daar iets voor terug, je zal me hier erg blij mee maken!

  – Ik volgde je al op Bloglovin’, ik heb deze winactie gehart
  – Ik volg je op Instagram (yasemintanri)
  – Ik heb me geabonneerd op jouw Youtube-kanaal (Yasemin Tanri)
  – Ik volg je op Twitter (xYasemin2011)
  – Ik heb me geabonneerd op jouw Google+ kanaal (Yasemin Tanri)

 20. Manon schreef:

  Ahh wat leuk, ik doe snel nog even mee! 🙂 Ik volg je overal al natuurlijk 🙂

 21. sandra schreef:

  Wat een leuke actie! Ik heb al heel veel gehoord over Nelly maar nog nooit wat besteld. Ik hoor zo veel posieve verhalen misschien moet ik het er toch maar een keer op wagen. Ook chill dat je even verwees naar die kortingscodes, super handig, niet alleen voor Nelly.com 😀
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454), youtube (005sannie500) en op twitter (@xsajo)

 22. Danielle Glas schreef:

  Wauw! Wat een SUPER leuke actie! I <3 NELLY! Zou super blij zijn met het shoptegoed! Alleen, ik heb geen Google +, Twitter en YouTube account…. Maak ik dan nog wel kans? Ik zal de actie delen op instagram! (Dat heb ik wel 😀 ) duimen voor deze VETTE prijs! ❤️

  Liefs Danielle

 23. Britt van heijnsbergen schreef:

  Het eerste wat ik doe is deze reactie plaatsen maar ga je zeker weten overal op volgen! Britt van heijnsbergen is mijn naam en op de rest heet ik kusjebrittt of brittvhxx !! Dus hopen dat ik win hihi

 24. britt van heijnsbergen schreef:

  sorry als je 2 reacties hebt maar iets ging mis bij de vorige volgens mij..
  ik plaats natuurlijk als eerste deze reactie en de rest ga ik ook allemaal zeker doen! ik heet kusjebrittt op insta en de rest britt van heijnsbergen.

 25. Bijna 15:00!! Spannend zeg! Ik hoop zo dat ik de gelukkige mag zijn! Duimen duimen duimen!

 26. Danielle schreef:

  Haha, ben ik net een half uur te laat om mee te doen, nou moe! 😉

 27. Suzan schreef:

  Spannend, ik wil zo graag winnen, ik duim nu heel hard!

 28. Lieke Biemans schreef:

  WAUW!!! Wat leuk!!! Ik ben gek op nelly! Heb er al een heleboel leuke dingen gezien! (Hoop dat ik nog optijd ben)!

  Ik heb de stappen doorlopen! Ook volg ik je op social media! Ik heb mijn vriendinnen gevraagd om dit ook te doen!

  Fingers crossed! Ben helemaal enthousiast over deze gave actie!! Mijn e-mail is; Lieke.biemans@hotmail.com

  Liefs, Lieke

 29. Jammer zeg! maar gefeliciteerd voor de winnares

 30. melissa schreef:

  Wauw: wat een superwinactie. ik doe graag mee. ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984), youtube (melissa van stipdonk), google (melissa van stipdonk)> gr. melissa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.