♥ What’s in my Backpack

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Sarah schreef:

  Wat een handige tips! Ik vraag me af of ik ooit zal gaan backpacken. Stiekem lijkt het me maar niks met zo’n grote tas op je rug haha! Maar toch ook wel weer gaaf. Jij gaat in ieder geval een hele gave maand tegemoet! Eindelijk naar Indonesie aaaah! Ik kijk uit naar al je foto’s. Heel veel plezier alvast, geniet ervan! <3

 2. Deisy schreef:

  Wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel hea? Ik kan mij nog herinneren dat je aankondigde dat je naar Indonesië ging en nu is het dan bijna eindelijk zo ver. Ik ben ook heel enthousiast voor jou en ga je zeker in de gaten blijven houden <3 Ik hoop dat alles voorspoedig mag verlopen, dat je nieuwe herinneringen op mag gaan doen en bovenal: genieten van alle mooie en bijzondere indrukken. Ondanks dat ik zelf niet van het backpacken ben vond ik je artikel wel heel leuk om te lezen zeg. Je hebt het echt allemaal heel slim aangepakt en goed gebruikt gemaakt van de ruimte die je hebt en het maximaal gewicht dat je mee wilt nemen: echt heel tof om te zien zeg! Voor nu wens ik je echt ongelooflijk veel plezier lieve dame! X

 3. Laura schreef:

  Super handige tips!
  Ik wens je heel veel plezier! Geniet er lekker van.
  Zal een ervaring zijn die niemand je meer afneemt.

 4. Wat gaaf dat je naar Indonesië gaat! Mijn lievelingsland! En goeie tips voor inpakken. 10 kg, netjes hoor! Fijne reis alvast!

 5. ~Leuk om te zien! Ik heb echt nog wat bikini’s nodig, ik heb er maar 1. Maar het is zo`n ramp om goede te vinden.

 6. Bethany schreef:

  Hi Mandy! Wat een super artikel meis. Heel veel plezier in Indonesië. Lekker genieten, want het is super spannend en reizen is geweldig mooi. Xxxx

 7. Loïs schreef:

  Leuke bikini’s!

 8. Sandra schreef:

  Super handig Mandy! Ik reis eigenlijk altijd met een koffer, dat werkt toch net weer anders en kun je vaak net iets meer meenemen. Althans, ik hoef er minder mee te slepen dan met een backpack. Trouwens, de daypack die ik laatst kocht, ik vind hem FANTASTISCH! Ik zou alleen wel even goed laten checken of ‘ie qua lengte (hij is van Osprey) goed zit, want jij bent een stukje minder land dan ik en dan hangt de heupband waarschijnlijk op je billen, maar wie weet hebben ze ook een iets kortere versie. Ik ben er in ieder geval heel blij mee!

  • Ahh super zeg! Misschien hebben ze ook kindermaten haha. In een koffer gaat inderdaad meer en in een stad is een koffer ook erg fijn hoor. Maar met al die onverharde wegen etc is een backpack toch wel echt handig.

 9. Diana Mieczan schreef:

  I love this post:) Kisses, sweetie

 10. Sanne schreef:

  Super handig artikel!
  Ik vroeg me af, waar heb je dat waterdichte doosje gekocht? Ik ben ook naar zoiets opzoek..

 11. Anna schreef:

  Super handige tips! Heb je het leuk gehad?? Ik ga over een paar weken zelf ook naar Azië voor 3 maanden:) Nou vraag ik me af wat je het beste kunt meenemen qua broeken, wat voor soort materiaal? Qua shirtjes kom ik er wel uit maar verder zou ik het niet weten haha! heb je daar misschien tips voor?

  • Wat een fijn vooruitzicht! Ik zelf neem altijd een paar dunne lange broeken mee, soort harem achtige broeken. Nu heb je ze niet veel in de winkels hangen (Hema heeft ze misschien nog wel), maar in Azië zelf verkopen ze het overal voor een paar euro. En natuurlijke korte broeken. Polyesterkleding kan je het beste mijden, het zit namelijk warm. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust. Je mag het ook e-mailen: info@alllovelythings.nl. Alvast een fijne reis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.