♥ Liefde voor We love the planet deodorant

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Kelly schreef:

    Het idee dat het een tinnetje is, is voor mij even wennen ivm hygiëne. Het product zelf daar in tegen klinkt heel erg fijn!

    • Begrijp je reactie helemaal. Het tinnetje is een beetje een minpunt, maar ook ergens een pluspunt. Anders zou je het niet gemakkelijk overal mee naartoe kunnen nemen. Het product zelf is echt heel fijn.

  2. Luisa schreef:

    Does it leave stains on your clothes?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.