♥ Vliegen met je hond

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marieken schreef:

  Wat gezellig dat Prince weer komt 🙂

 2. Hiu schreef:

  Hi!

  Ik vlieg binnenkort met een hondje met KLM. Ik vraag me af met welke tas jij hebt gevlogen omdat ik moeite heb met het vinden van een geschikte tas (omdat hij maar 24cm hoog mag zijn met KLM)
  Bedankt alvast!

  • Hi! Sorry voor de late reactie. Waarschijnlijk heb je al gevlogen en heb je mijn advies niet meer nodig… Mijn nichtje heeft het online gevonden bij zooplus.nl maar ik weet niet zeker of ze het nog steeds verkopen. Hopelijk is het je of al gelukt of kan je het zo vinden. Succes en fijne reis!

 3. Maine schreef:

  Hardstikke bedankt heb een pomeriaantje storm! Wij gaan boeken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.