♥ Vitamin E Overnight Serum-In-Oil & TBS goodies

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Ooooh je hebt weer bij TBS geshopt. Leuk! Ik ken Deep Sleep ook nog nooit geprobeerd. Ben daar ook wel benieuwd naar. Ben wel echt super fan van de beautifying oil. Heer-lijk gewoon. Top spul 🙂

 2. Marieken schreef:

  Oh, die kamille spullies zijn fijn! En die proefpotjes, lijkt wel alsof er schepjes ijs in zitten (sorry, ben een beetje geobsedeerd door ijsjes…)

 3. Jana schreef:

  Die nachtcrème lijkt me fijn :)!

 4. Marloes schreef:

  Wat een leuke goodiebag heb je meegekregen. En het serum lijkt echt heerlijk!

 5. Svenja schreef:

  Super fijne producten!

 6. Ines schreef:

  Wauw leuke producten! Die make-up remover ziet er fijn uit 🙂

 7. Dana schreef:

  Je goodiebag is echt ontzettend leuk! Ik ben ook een grote fan van TBS, ik gebruik die vitamine-E nachtcreme, ik vind hem erg fijn. Die pillowmist laat je echt rustig inslapen(klinkt heel eng) en dan wordt je uitgerust wakker, dat is echt ideaal gewoon!

  • Ik was/ ben ook super blij met de goodiebag! Haha, ik vond de reviews op de TBS site ook al een beetje vaag. Hoe kan je nou lekkerder slapen door een pillowmist… Ik heb het afgelopen nacht voor het eerst geprobeerd. Volgende week zal ik vertellen wat ik er van vond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.