♥ Vintage by Opa

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Marlissa schreef:

  Dat servies is leuk en heerlijk met zo stuk appeltaart!

 2. Joni schreef:

  Wat een gave spullen! Mijn opa en oma hebben ook zulke leuke dingen, jammer genoeg hebben ze ook al wat spullen weggegooid. Maar echt super, vooral de camera en het servies.

 3. Svenja schreef:

  Wat een gave items zeg! Leuk om eens zo een blast tru the past te maken!

 4. Loes Doornenbal schreef:

  Leuk gedaan Mandy! Jouw Opa is mijn Vader en Oma was dus mijn Moeder. Die flesjes
  zijn ongeveer 45 jaar oud! Dat stamt uit de tijd dat ik Avon make up spullen verkocht. En die spullen kocht ik dan voor mijn moeder. Heel leuk om een stukje van mijn leven voorbij te zien komen. Liefs Loes

  • Wat leuk dat je een berichtje achter laat. De parfumflesjes zijn echt prachtig, leuk om het verhaal erachter te horen! Ik heb ook nooit geweten dat je make-up hebt verkocht, zo leer je weer eens wat.

 5. Marieken schreef:

  Wat een leuke kop en schoteltjes! Heeft je opa die taart gebakken?

 6. Laura schreef:

  Super leuk om te zien! Die radio is echt geweldig. Sowieso zijn de jaren zestig een beetje underrated.

 7. Wat een super leuke spulletjes allemaal. Vooral die radio, die is echt tof! Die zou ik ook wel willen hebben 😀

 8. iiiThinkPink schreef:

  Mijn oma van mijn moeders kant is heel modern en mijn opa van mijn vaders kant heeft ook een mooi vintage interieur.

 9. Diana Mieczan schreef:

  Oh my goodness, those are so cool. I love vintage gems and the camera totally stole my heart:) Kisses, sweetie.

 10. Nathalie schreef:

  Leuk die echte oude spullen! En altijd lekker een stuk appeltaart 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.