♥ 4 dagen lang non-stop feest; de vierdaagse

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marieken schreef:

  Natuurlijk loop ik niet mee! Ik ga wel een rondje (of twee) door de stad zelf lopen 🙂

 2. Ik heb wel respect voor de mensen die zoveel kilomter lopen, maar ik zelf vind het vreselijk haha. Ben verder ook nog nooit naar de Vierdaagsefeesten geweest. Wel eens een dagje langs de kant gestaan heel lang geleden.

 3. Eefje schreef:

  Wauw wat is de eerste foto mooi! Dat feitje over de Denen wist ik helemaal niet.. Ik maak me op voor een weekje feest 🙂

 4. Jorien schreef:

  De Vierdaagsefeesten zijn inderdaad leuk! Ik neem dinsdag vrij om in Elst de Vierdaagse te kijken, was vorig jaar echt een feestje! En woensdagmiddag zullen we met collega’s in de stad zijn om wat van de sfeer te proeven! Ik zou de Vierdaagse ooit nog wel willen lopen, alleen wil ik dan wel echt goed trainen ( en je moet maar hopen dat je ingeloot wordt) 🙂

  • Voor de 100e maak je al geen kans meer, je moet er namelijk 4 hebben uitgelopen de laatste 6 jaar. Ze zijn echt streng. Leuk dat je in Elst gaat kijken, ik vind het aanmoedigen ook altijd erg leuk. Alvast heel veel plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.