♥ Via het water naar Newcastle

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Wendy schreef:

  Wat tof zeg, zo’n trip!!

 2. Manon schreef:

  super leuk dat je daar naartoe bent gweest, lijkt me echt super gaaf

 3. Kim schreef:

  Love New Castle!

 4. Diana Mieczan schreef:

  I’ve never been to Newcastle and it looks great! Wonderful photos:) xoxo

 5. Dana schreef:

  Ik zou 2 jaar geleden gaan, maar de boot was defect dus ging het niet meer door. Ik wil wel alsnog een keer er naar toe gaan ;D

 6. Mirjam schreef:

  Ah dit wil ik een keertje rond de kerstperiode doen, lekker kerstshoppen in Engeland! Alleen dan is het vast wel duurder 😉

  • We konden ook in de kerstperiode gaan met de actie. Ik denk dat de meeste mensen liever niet in de winter met een boot naar Engeland gaan, misschien dat ze daarom stunten. Je moet tegen die tijd de acties, maar in de gaten houden 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.