♥ Very inspiring blogger award

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Jorien schreef:

  Wat een leuke feitjes om te lezen! En dank je dat je me nomineert! Ik had trouwens precies hetzelfde bij de HTRO, als ik er zo op terugkijk was het allemaal best makkelijk en niet diepgaand (gewoon omdat de opleiding zo breed is). En marketing was echt één van de leukere vakken (samen met destination development)! Je kan inderdaad beter zelf mooie reizen maken dan om die reden toerisme gaan studeren 😉

  • Ja, je mist echt diepgang. Ik ben er wel van overtuigd dat je in het werkveld uiteindelijk alles leert, dus het is geen ramp. Destination Development vond ik ook leuk. Was het alweer helemaal vergeten. Succes met het invullen van de tag/nominatie! Het is je van harte gegund!

 2. Svenja schreef:

  Leuk om je zo beter te leren kennen. Of nahja leuk, echt heel erg dat je een ongeluk hebt gehad. Lijkt me heel raar dat je een scriptie hebt geschreven en er vervolgens delen niet meer van begrijpt.

 3. Wat leuk om je zo beter te leren kennen! Ben benieuwd naar je wereldreis-plannen 😉

 4. marieken schreef:

  Ik zie al helemaal een mini Mandy voor de tv zitten met zwembandjes en een snorkel 🙂

 5. Ik vind dit een heel leuk artikel om te lezen! ;D

 6. Jana schreef:

  Dankjewel voor de nominatie, superlief! 🙂 Ik zou ook supergraag heel veel reizen 🙂

 7. Kimberley schreef:

  Wat een leuke (en minder leuke) weetjes.
  Ik zie je als vijf-jarig meisje al helemaal zitten, dromend over een duikbrevet!

 8. Marcella schreef:

  Jeetje, wat heftig dat je je eigen scriptie niet meer begreep en dus niet af kon maken. Had je eindelijk gevonden wat je echt blij maakte qua opleiding… Ik hoop dat je toch nog wat kunt doen met je interesses, naast bloggen. Wat geinig dat je als klein kind al bezig was met een wereldreis. Moet er maar es van komen dus! 😉

  • Dat vind ik nu ook! Het is alleen jammer dat een wereldreis zo duur is. Bloggen is denk ik het grootste ding nu in mijn leven, maar dat is al heel wat voor mij. Stiekem is dit al iets te veel, maar ik vind het zo leuk. Dat is wat telt toch?

 9. Saskia schreef:

  Leuk om zo meer over je te lezen! Wat moet het heerlijk zijn om naast het strand te wonen zeg! Dat van het onthouden van data komt mij heel bekend voor trouwens, echt erg 🙂 bedankt ook voor je nominatie, super lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.