♥ De verre reis gaat naar….

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

45 reacties

 1. Kim schreef:

  Oh wat gaaf dat jullie daar heen gaan! Ik zou zelf ook wel een keer willen backpacken! Heb helaas geen tips voor je maar wens je veel plezier!

 2. Deisy schreef:

  Wat ontzettend gaaf dat je naar Indonesië gaat en gaat backpacken. Ik ben niet echt het type backpacker maar ik begrijp zeker wel waarom mensen het leuk vinden om te doen: de vrijheid en het niets moeten lijkt mij ook heerlijk! Ik ben in ieder geval heel benieuwd hoe het je gaat bevallen. X

  • Ik kan me ook wel voorstellen dat iemand backpacken niks vind. Het gesleep met een tas, vaak toch wat simpelere ´hotels´. Maar die vrijheid, heerlijk! En je kan het natuurlijk net zo gek maken als je wilt, je kan ook in duurdere hotels overnachten. Dat doet een vriendin van mij. Ze vind het reizen met backpack leuk, maar wil ook een soort van luxe.

 3. Svenja schreef:

  Wauuuuw, wat een geweldig vooruitzicht. Jullie gaan daar vast fantastische avonturen beleven. Alvast heel veel plezier met de voorpret <3

 4. Eline schreef:

  Waaauw wat gaaf!! Ik ben jaloers haha, dit wordt vast een prachtige reis 🙂
  Backpacken is inderdaad erg leuk om te doen en de voorpret is het allerleukste van alles!

 5. Mariëlle schreef:

  Wat gaaaaf! Ik wil ook nog zoveel zien, ik zie graag meer hihi!

 6. Marion schreef:

  Ooh wat gaaf! Je gaat echt een prachtige reis maken! Ik ga ook naar Bali, eind maart gaan we tot midden april 🙂
  Maar dan alleen Bali 😉
  Zo’n zin in! Dit wordt mijn eerste verre reis, dus heb nog niet echt tips haha. Ik zou volgend jaar graag naar Thailand willen, daar hadden we ook al plannen voor gemaakt 🙂

 7. Sophie schreef:

  Super gaaf! alvast veel plezier! 😀

 8. Jorien schreef:

  Oooohh wat een gaaf vooruitzicht zeg! En al super snel ook! Ik ben totaal geen Indonesië-kenner, dus heb geen tips voor je helaas.. Maar je hebt zo te zien al genoeg reisgidsen ingeslagen 😉 Vorig jaar had ik mijn eerste backpack-ervaring, maar dan ‘gewoon’ in Europa! Dat was al super tof, maar ik denk dat dat in Indonesië nog 1000x toffer zal zijn 🙂

 9. Daphne schreef:

  Wat ontzettend gaaf zeg! Indonesie lijkt me prachtig <3

 10. Cherissa Blans schreef:

  Wat gaaf! Super veel plezier met de voorpret!

 11. Anouk schreef:

  Waaah gaaf! Echt super leuk om naar uit te kijken. Ik ben een aantal jaar geleden in Indonesië (Bali) gehad, echt een super tijd daar gehad!

 12. Amanda schreef:

  Wat ontzettend tof! Nu kan de voorpret beginnen 😀

 13. Justine schreef:

  Waaaaa, wat onwijs gaaf! Heerlijk zeg een maandje weg. Dat zal vast en zeker genieten worden. Als je bedenkt waarvoor je het doet, kun je die onzin vast wel laten liggen. Even no-buy maand opleggen voor jezelf 😀

 14. Indian2day schreef:

  Wat onwijss leuk zeg! Heerlijk zo even eruit en wat een spannende ervaring ook. Geniet ervan!

 15. Sarah schreef:

  Ooh vind het zo leuk voor je Mandy! Echt super gaaf! Het is je eerste keer naar Indonesie toch? Ik wou dat ik mee kon haha! Maak maar lekker veel foto’s voor me 🙂

 16. Farah schreef:

  Wauw wat een super plan!
  Zelf was ik in november een maand in Indonesië en ik heb me uitstekend gemaakt. Het is echt een fantastisch land en de mensen zijn echt ontzettend aardig.

  Ik vind wel dat je erg veel gaat doen in een maand ;). Super leuk natuurlijk, maar weet niet of het handig is. Zelf was ik 2 weken op Java en 2 weken op Bali (met een paar dagen Gili Air). En dan heb ik al heel veel gemist. De reistijden zijn gewoon erg lang. Van de een naar de andere grote stad zit je vaak heel de dag in een busje. Maar als je inderdaad als ‘flashpacker’ op vakantie gaat, dan kan je misschien ook tussendoor nog een ticket boeken om je sneller te verplaatsen.
  Je gaat er in ieder geval vast erg van genieten! Ik kan je in ieder geval aanraden om met zonsopkomst naar de Borobudur te gaan of de Bromo vulkaan te beklimmen en zeker naar Ubud te gaan op Bali. Overnachten is hartstikke goedkoop en het is mogelijk voor een euro of 12 om in een mooie tuin je eigen ‘huisje’ te hebben met een ruime kamer, zitje en badkamer en een fijne veranda voor de deur. Voor iets meer kan je al zoiets krijgen met een zwembad. Gewoon in het centrum rondlopen en je komt vanzelf wat tegen (op Bali dan). Accommodaties op Java kunnen net wat moeilijker te vinden zijn, dus dan zou ik zeker van te voren even een paar opties bekijken in de Lonely Planet zodat je weet waar je kan gaan zoeken.

  Nou ik kan nog wel even doorgaan met tips zoals je wel merkt. Maar het leukst is gewoon ook om van alles zelf te ontdekken. Geniet ervan!

  xx Farah

  • Bedankt voor je super tips!! Ik zag op je blog al leuke dingen voorbij komen. Ik vind stiekem ook dat we teveel gepland hebben staan, het is zo moeilijk kiezen. We gaan waarschijnlijk een paar keer het vliegtuig pakken en na de jungle in sumatra vliegen we gelijk door naar Java. Dus veel van sumatra zien we eigenlijk niet. We zijn beide gek op de jungle, dus dat kunnen we niet overslaan.

 17. Rachel schreef:

  wauw wat super leuk zeg! heel tof liefs

 18. Wow, wat leuk dat je nu eindelijk concrete plannen kunt gaan maken! 😀 Heel erg tof. Volgens mij is Indonesië ontzettend mooi!

 19. Rebecca schreef:

  Ahhh wat ontzettend tof!
  In mijn vrienden kring zijn een paar al naar Indonesie geweest, de verhalen en de foto’s die ik gehoord en gezien heb zijn geweldig!

 20. Mandy schreef:

  Ooh Indonesie! Lijkt me zo ontzettend mooi! Ben er nog nooit geweest, dus ik kan je niet echt tips geven ofzo. maar ik wens je heel veel plezier al vast x

 21. Petra schreef:

  wat een heerlijke bestemming, lijkt indonesie mij….geniet er maar heerlijk van met zijn 2tjes!

 22. lonneke schreef:

  Waaaauw, wat ontzettend gaaf meid!
  Indonesië lijkt me echt prachtig en het eten is sowieso heerlijk haha! Wat heb je trouwens een mooie en leuke blog girl!
  Liefs Lonneke

 23. Linda schreef:

  Aaaaaah wat ONWIJS gaaf dat jullie deze reis gaan maken! Ik verheug mij nu al op je foto’s en verslag, Indonesië staat namelijk ook al jaren op mijn travel wishlist! Vind het zo onwijs leuk voor je!

 24. Sandra schreef:

  Spannend Mandy en super leuk dat je geboekt hebt! Ik ben ook een echte flashpacker en ga dit dit voorjaar weer bewijzen (dit weekend boeken!)

 25. Marcella schreef:

  Wat een gave reisplannen, Indonesië lijkt me echt onwijs tof! Mooi vooruitzicht joh, heerlijk om daar een maand rond te reizen. Veel plezier met alle voorpret & ik ben benieuwd naar je prachtige foto’s & tips!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.