♥ Verhuizen en een nieuwe industriële tafel uitzoeken

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Zo leuk om alles weer uit te mogen zoeken! Ik vind zo’n cognac leren bank erg mooi, maar die tafel is ook tof zeg. Wij zoeken nog een mooie, maar komen er nog niet echt uit wat nu precies mooi staat bij een houten vloer. Je wilt wel wat contrast, maar ook warmte. Succes met alles inrichten!

  • Zeker leuk! Het is een leuke puzzel! Ik heb ook bewust voor een industriele tafel gekozen omdat de poten dan zwart zijn. Het is dan makkelijker te combineren met een houten vloer. Wel tof zeg dat je een houten vloer hebt!! Dankjewel en jullie ook succes met jullie zoektocht!

 2. Rachel schreef:

  ik ga ongeveer over 1,5 jaar uit huis en ben ook zo benieuwd hoe en wat ik allemaal ga doen. vooral mijn smaak rond die tijd.. ik vind nu een donkergroene muur met een cognac bruine bank ook heel tof! beetje industrieel, landelijk, sfeervol tropisch tintje? succes verder met inrichten en rustig aan doen iid! Denk goed aan jezelf

  • Oja ik snap je inrichting gevoel van nu helemaal! Mooi!
   Ik weet niet in hoeverre je dat al doet, maar als ik jou was zou ik nu langzaam aa al dingen kopen (nu kan het nog in de sale). Scheelt je zoveel uitzoek werk en kosten. Het is minder leuk als je alles in één keer moet doen. Je hebt in ieder geval een fijn vooruitzicht, over 1,5 jaar het huis uit. Leuk!

 3. Jantine schreef:

  Ik ben mega benieuwd naar het eindresultaat. Dat het maar echt als jouw thuis mag gaan worden en voelen ♡

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.