♥ Waar te verblijven & wat te doen in Manilla?!

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Sandra schreef:

    Ik krijg de kriebels als ik weer terug denk aan Manilla. Ik vond het écht vreselijk! En echt, dat heb ik niet snel. Wat een chaos, armoede en rijdom (contrast is inderdaad mega groot helaas)… Ik voelde me er echt niet veilig op het moment dat wij er waren. Bleh. En toen werden we ook nog eens opgelicht. :’)

    • Wat jammer zeg dat jij zo’n slechte ervaring hebt met Manilla. Waar zaten jullie? In welke wijk? Eigenlijk had ik mijzelf daar ook op voorbereid door alle verhalen, misschien dat ik het daarom mee vond vallen.

  2. roelof schreef:

    hoe kan ik een verlijf vergunnen krijgen toe manillas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.