♥ DIY| een kerstige Velda indoor vijver!?

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Anouk schreef:

  Wat ziet dat er leuk uit! Dit heb ik nog niet eerder gezien.

 2. Jenn schreef:

  Superleuk! Opeens heb ik ook dringend een indoor vijver nodig!

 3. Kelly schreef:

  Wauw, wat is dit leuk!

 4. Lieke schreef:

  Wat een grappig idee zeg! Nog nooit van gehoord en zou er nooit aan gedacht hebben! Leuk ook met die katoentakken. Doet een beetje denken aan een witte kerst 😉 Waar heb je die katoentakken gekocht trouwens?
  Fijne kerst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.