♥ V&D prijzencircuswishlist, met extra korting

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Marlies schreef:

  Ik ben ook gek op de prijzencircus van de V&D, maar ik sla dit jaar over. Ik heb al genoeg gekocht vind ik ;). Wat een mega aanbieding van Clinique! Ik heb die producten ook een paar jaar gebruikt, maar vanwege de hoge prijs ben ik toch overgestapt op een ander merk. Voor die aanbiedingsprijs is het wel weer leuk om te doen, want het is wel heel fijn voor je huidje!

  • Ik koop meestal een aantal pakketten van Clinique, het is zo zuinig in gebruik dat ik er dan bijna wel een jaar mee kan doen. En dan zijn er weer nieuwe producten in de aanbieding 😀 . Maar ik ben stiekem ook een beetje verkocht aan de TBS huidverzorging. Wat gebruik jij nu?

 2. Gemma schreef:

  Wat een leuke wishlist! Die poef is ook helemaal niet zo duur.. Daar moet ik er ook nog steeds eentje van aanschaffen.

 3. Ines schreef:

  Die lange jurk is echt mooi!

 4. Eline schreef:

  Wauw die wereldbol is echt mn favoriet!
  Misschien dat ik hem wel ga halen.
  Liefs x

 5. Fabiënne schreef:

  Heb al een hoop leuke dingen gezien op de site! Denk dat ik sowieso nog wel wat van Rituals ga aanschaffen. Ik vind je blog echt heel leuk, je lay-out is zo mooi! Ik volg je op Bloglovin.

 6. Marcella schreef:

  Die vaas zag ik net ook bij de AH voor een tientje. Misschien een goeie tip als je hem nog wilt? En die wereldbol in die kleur is top!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.