♥ How to: love yourself

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Mariska schreef:

  Een heel positieve post! Ik heb wel respect voor mensen die ZO fit kunnen zijn maar dat niveau is gewoon niet voor iedereen haalbaar, en bovendien zeker geen vereiste om gewoon gezond te zijn. Het is een extraatje voor degenen die het kunnen, moet ook niet de standaard worden denk ik. Maar ik klets hier te veel over, hele goede positieve post, vind ik leuk 😀

 2. Sabine schreef:

  Echt heel mooi geschreven! Herken er veel in 🙂 Wij hebben niets aan Valentijn gedaan, wordt sowieso niet gevierd in Colombia. Ook aan mezelf niet eigenlijk.. Mooie quotes heb je erbij gedaan, die zeggen precies hoe ik er ook over denk. Het is wel eens moeilijk vind ik, zoals je zelf ook zegt vergelijk ik ook vaak. Maar ook heel vaak weer niet, ligt echt aan de persoon, mijn stemming en de situatie. Ik denk dat dit iets is wat met de jaren beter lukt. Ben in ieder geval tevreden! 🙂

  • Super fijn om te horen dat je tevreden bent! Zo hoort het! Ik denk ook zeker dat het met de jaren ‘gemakkelijker’ wordt. Heeft ouder worden toch ook zo zijn voordelen 😉 . En leuke funfact, ik dacht dat zo overal Valentijnsdag vieren.

 3. Marieken schreef:

  Wat een fijne positieve post! Soms makkelijker gezegd dan gedaan, maar wel heel belangrijk om ook een beetje vaker lief voor jezelf te zijn. Wel lastig af en toe, met al die perfecte mensen die zo regelmatig op social media voorbij komen. Dikke zoen voor jou!

 4. Manon schreef:

  Fijn en positief artikel! ik kan alleen niet zo goed zo in de spiegel kijken. Ik ga mij dan toch altijd weer op negatieve dingen oordelen

  • Het klinkt heel herkenbaar hoor Manon! Gek dat het zoveel makkelijker is om de negatieve dingen te zien. Terwijl je je alleen maar beter gaat voelen als je je focust op de positieve dingen. Het is iets wat je moet leren, ik heb zelf nog een hele weg te gaan 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.