♥ Vakantie wishlist

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Svenja schreef:

  Wauw, fijne wishlist! Ik heb al in geen tijden in Spanje gewinkeld, maar weet nog wel dat ik het er altijd super fijn vond. Hoop dat je veel van je droom items kan scoren!

 2. Manon schreef:

  Wat een leuke Wishlist, ik ben gewoon nog nooit in Spanje geweest best wel raar haha dus ik heb geen tips maar je hebt zelf al veel leuks bij elkaar gezocht 🙂

 3. Sarah schreef:

  Hele leuke wishlist! Veel shopplezier en lekker genieten van je vakantie! 🙂

 4. lee schreef:

  leuke wishlist! Ik wil ook lekker veel sportkleding aanschaffen, vooral schoenen hehe

 5. Jorien schreef:

  Heerlijk zeg, dat je nu op het strand aan het bakken bent! Ik ben in zowel Spanje als in Nederland nog nooit bij de Decathlon geweest, maar volgensmij is dat echt sportkleding heaven! Geniet lekker van je vakantie!

  • Ja het is zeker sportkleding heaven! Als je ooit de mogelijkheid ziet dan zou ik zeker even kijken als ik jou was. Ik weet zeker dat jij het ook leuk vindt. Ik ga zeker nog genieten van de vakantie. Jij een fijn weekend!

 6. Petra schreef:

  dat topje wat je aan hebt, ik vind het erg mooi staan…

 7. Sandra schreef:

  Leuk! Ik hoor de laatste dagen alleen maar over Decathlon, dus ik moet écht een kijkje gaan nemen. Er schijnt er in Antwerpen ook één te zitten, maar ik heb geen idee hoe de prijzen daar zijn…

 8. Ally schreef:

  Wat een leuk lijstje! Ik had geen idee dat ze bij de Decathlon zulke leuke items verkochten. Ik ben nog op zoek naar een mooie en goede sportbh. Samen met mijn hardloopgroepje heb ik matchende outfits van SA Wear en daar zijn we heel tevreden over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.