♥ Gezond leven met Uzuma

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Dagmar schreef:

  Ah wat een fijne review, klinkt ontzettend fijn! Ik heb het ook in huis en ga gelijk proberen <3

 2. Ik had er nog nooit van gehoord. Het klinkt op zich goed, maar ik zal het niet zo snel aanschaffen voor die prijs.

 3. Astrid schreef:

  Interessante post. Ik ga dit ook eens proberen. Maak eigenlijk nooit sapjes. Soms wel smoothies, maar dan moet je net de juiste ingrediënten hebben, en bij mij in het drop zit geen supermarkt, dus ja. Super dus om ze kant-en-klaar te kunnen nuttigen.

 4. Svenja schreef:

  Fijn dat dit een aanvullend programma is, en dat je niet meteen jezelf moet uithongeren. Leuk om op deze manier ook verschillende smaken uit te proberen. En heel fijn natuurlijk dat je echt een goede vitamine boost krijgt!

 5. Sarah schreef:

  Fijne review! Ik ben super benieuwd hoe de drankjes smaken. De smaak Vibe lijkt me echt niet lekker! Maar misschien valt het mee of moet je er gewoon aan wennen. Lijkt me ontzettend leuk om ook eens te proberen! Maar de prijs houdt me (nu) wel een beetje tegen. xoxo

 6. Kelly schreef:

  Ik ben heel erg benieuwd hoe je het uiteindelijk vind! 🙂

 7. Anouk schreef:

  Wat een fijne review! Dit wil ik heel graag nog eens zelf proberen!

 8. Dana schreef:

  Wel fijn dat hij aansluit op je wensen, maar ik vind ze niet echt aantrekkelijk eruit zien :/

 9. Shanti schreef:

  Lijkt me best handig, omdat het jezelf een hoop gedoe scheelt. Maar al die juices.. nee mij trekt het nog steeds niet aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.