♥ Diaryblog update | vallen en opstaan

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Leonie Jansen schreef:

  Mooi geschreven ?

 2. Leonie Scheers schreef:

  Mooi, persoonlijk verhaal, knap!
  En helemaal waar, áltijd naar je gevoel luisteren.
  Veel succes ?

 3. Marije schreef:

  You go girl. Het gaat allemaal goed komen.

  Ik heb dit jaar ook na 5 jaar mijn relatie verbroken omdat het niet meer oke voelde en mij tegenhield in mijn herstel. Het kost tijd om het een plek te geven en los te laten maar het heeft mij zoveel energie en ruimte opgeleverd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.