♥ Unboxing TBS en Invisible Crown

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Bea schreef:

  Daar issie dan! Je bent goed geslaagd 🙂 Wow! Ik moet ook weer bestellen zie ik want ik wist helemaal niet dat er een Brazil Nut douchegel was…mijn favoriet. Van de kerstcollectie ben ik meer van de Vanilla Bliss dus daar gaat ook nog een bodybutter van besteld worden 😉

  Je kunt iig weer even vooruit! (leuke dingen heeft je vriendin ontworpen…briljant ook die tote-bag!)

 2. Marieken schreef:

  Leuk om mijn tassie op je blog te zien 🙂

 3. Roos schreef:

  Wat een mooie tas!

 4. Vanessa schreef:

  De producten van TBS lijken me allemaal heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *