♥ Unboxing Proefparade goodiebag

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. kim schreef:

  Wauw wat een heerlijk pakket!

 2. mariëlle schreef:

  Nou je hebt weer een flinke voorraad nu! Het ziet er allemaal goed uit 🙂

 3. Deisy schreef:

  Wat een heerlijk pakket zeg. Ik kende die pakken van Coolbest nog niet (die smaakjes), maar lijkt mij ook wel ongelooflijk lekker en fris. X

 4. Eline schreef:

  Wat een lekker pakket! Allemaal bijzondere producten, die coolbest viel me vooral op! Zag er lekker uit, smaakt hij ook lekker?

 5. Oeh wat een heerlijke producten zaten er in de goodiebag! De food we love box is wel erg leuk!

 6. Kelly schreef:

  Wat een lekkere goodiebag!

 7. Jorien schreef:

  Dat is een goed gevuld pakket! 🙂 Die chia fruit heb ik ook nog nooit bij de Appie gezien, toch maar eens op letten dan, want ben best benieuwd hoe het smaakt! En mason jars zijn idd heel leuk!

 8. Erika schreef:

  Beste, naar aanleiding van internationale vrouwendag 8 maart a.s. hebben we als vrouwenvereniging een menopauze-consulente uitgenodigd maar we zouden onze vrouwen ook graag een goodiebag schenken. We verwachten 30 vrouwen. Kan u ons hierbij helpen

  • Beste Erika, bedankt voor je berichtje. Helaas kan ik je niet helpen bij het vullen van een goodiebag. Ik ben namelijk maar een blogger. Mocht ik met iets anders kunnen helpen dan hoor ik het graag van je. Heel veel succes verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.