♥ Ultiem ontspannen in Fontana Resort Bad Nieuweschans

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Dat ziet er super mooi uit! Ik ben er nog nooit geweest, maar ik moet er ook wel bij zeggen dat ik alleen maar naar sauna’s ga waar badkleding wel is toegestaan. Het is toch wel een dingetje dat naakt in de sauna zitten. Nou weet ik wel dat je vaak toch in je badjas rond loopt of een handdoek om hebt, maar toch haha.
  Je hebt er een mooi uitgebreid artikel van gemaakt!

 2. Jessica schreef:

  Ziet er allemaal super goed en mooi uit zeg 🙂 En wat was het lekker rustig toen je hier was! De eerste keer dat ik naar een sauna ging met m’n moeder en zusje vond ik het inderdaad vreemd om daar in m’n nakie rond te lopen, maar inmiddels ben ik eraan gewend ;p

 3. ina schreef:

  Ik ga best vaak naar het thermaal bad en daar moet je wel badkleding aan. En dat is al heerlijk. Bij de prijs zit een kop koffie of thee inbegrepen. En dat kun je nuttigen in de brasserie. En dan is het wel heel verleidelijk om een lekkere sandwich of gebak bij te bestellen.

 4. Bep schreef:

  Als mensen ’te vroeg’ naar binnen gaan zal dat te maken hebben met het feit dat hoe hoger je moet gaan zitten des te warmer het is. Ik wil graag beneden zitten en weet niet hoeveel mensen dat ook van plan zijn. Vandaar dat bijv. moi op tijd naar binnen gaat. Kan geen kwaad.

 5. Diane Meis schreef:

  Fontana….Heerlijk om daar een heel dagje uit van te maken…Of voor mensen die van ver komen er bijv een heel weekend van maken..
  Mijn vriend en ik komen er geregeld en genieten dan ook volop…

  En het eten is inderdaad over heerlijk.
  Geweldige arrangementen…

  Alles ziet er prachtig en ze blijven maar steeds vernieuwen…

  Voor mensen die nog nooit geweest zijn…een echte aanrader…

  TOP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.