♥ Inspiratie voor de perfecte tuin!

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Svenja schreef:

  Wat een prachtige inspiratie. Wij wonen midden in de stad en hebben geen tuin/balkon. Op dit soort momenten mis ik dat dus echt enorm. Het lijkt mij zo heerlijk om zo een lekkere lounche set te hebben, of een hangmat, chillen to the max <3

 2. Sophie schreef:

  Mooi overzicht! Dit zijn de dingen die ik ook wel zou willen in de tuin. We zijn net verhuisd en hebben nu een groot dakterras, wat nog helemaal ingericht moet worden. Het lijkt me heerlijk om op een loungeset in de zon te kunnen zitten tussen het groen!

 3. Dagmar schreef:

  aaah na het zien en lezen van je inspirerende en stralende artikel, ga ik denk ik funda claimen en alle huisjes af. Ik wil nu extra graag een tuin <3 Nu nog maar even creatief met mijn vensterbank mini moestuin haha <3 Geweldig artikel!

 4. Daphne schreef:

  Wat een heeerlijke inspiratie!

 5. Dana schreef:

  Mooie inspiratie joh! Ik zou eigenlijk alleen een tuin willen als ik weet dat de zon meer schijnt dan achter de wolken verschuild 🙂

 6. Ik kijk wel uit naar het voorjaar, maar ik ben absoluut geen tuinmens haha. Tenminste het onderhouden dan ;). De inspiratie is prachtig!

 7. Sarah schreef:

  Aah, heerlijk, nu heb ik helemaal zin in mijn eigen tuin haha! En de lente! Een vuurkorf en moestuin wil ik ook sowieso in mijn future tuin, én een heerlijke lounge bank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.