♥ Truly yours vs Pretty Box

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Ze zijn inderdaad een beetje mwah.. Heel jammer, ik had er ook een hoop van verwacht!

 2. Jorien schreef:

  Wat jammer zeg, dat beide boxen zo tegenvallen! Als ik zo zie welke producten erin zitten, zou ik niet zo snel een van de boxen bestellen, maar als ik zou moeten kiezen zou mijn voorkeur uitgaan naar de Pretty Box. Vind daar de leukste producten inzitten. Ben wel benieuwd naar de Color Sensational en het nagellakje (vooral naar de houdbaarheid en of ‘ie echt zo snel droogt)!

 3. Ines schreef:

  Ik ben door geen een van de twee eigenlijk echt overtuigd!

 4. Svenja schreef:

  Super leuke inhoud!

 5. Jana schreef:

  Als ik moet kiezen, ga ik voor de eerste box! 🙂

 6. Dana schreef:

  Bij beide heb ik zoiets van mehhh….. Bij de Truly Yours zijn het meer samples dan fullsize, bovendien die douchegel van ROC kan je terug vinden bij de Action voor 0,79 geloof ik…wel hebben ze wat ”recentere” producten hebben in tegenstelling tot Prettybox die zowat het cosmetica assortiment van Big Bazar in de boxen hebben gestopt. Overigens is die body mist wel fijn, ik heb hem ook 🙂

 7. Rosie schreef:

  Ik vind dit soort boxen altijd enoooorm tegenvallen. Vaak zitten er producten in die je toch amper gebruikt of gewoon niet je kleur is. Nee ik geef daar mijn geld niet meer aan uit al snap ik best dat het ‘voor een tijdje’ erg leuk is om dit in je brievenbus te ontvangen 🙂

  Liefs Rosie

 8. Laura schreef:

  Vind ze allebei erg tegenvallen… Wel heel leuk artikel! x♥

 9. Vintagirie schreef:

  Die blond amsterdam mist is echt te gek. Ik heb ook even een box gehad, maar het viel bijna elke maand tegen.

 10. Bianca schreef:

  Op zich wel leuke inhoud maar tja, ik heb het eigenlijk wel gehad met die boxen.

 11. Allebei leuke boxen! Leuke blog heb je ook.

  Liefs,
  Britt

 12. Bertine schreef:

  Ik vind de Truly Yours box duidelijk de winnaar.. die inhoud vind ik wel leuk!

 13. Maria-Annette schreef:

  wordt de truly yours box nog steeds uitgegeven?

  • Ja voor zover ik weet wel, maar wel in een iets andere vorm. Je kan nu per maand de box bestellen en de boxen hebben een merkthema. Op de website van Truly Yours staat vast meer informatie. Ik hoop dat ik je hiermee heb geholpen!

 14. Dinieke schreef:

  Ik heb daarna nog een tijdje de Pretty Box ontvangen. Ze zijn wel echt met Clinique gaan werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.