♥ Summer ready met personal trainer Moves You

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Eline schreef:

  Lijkt mij ook heel erg fijn zo een personal trainer! Die laat je inderdaad net een stapje meer maken en dat heb ik wel nodig!

 2. Manon schreef:

  wat tof om een keer gedaan te hebben, ik heb tijdens mijn cursus Engels ook veel gepraat met een personal trainer, zo interessant, hij ging ook altijd hardlopen als wij lekker aan het zwembad lagen te zonnen, respect hoor! Jammer dat hij uit Spanje kwam anders had ik het zeker een keer geprobeerd, het lijkt me namelijk wel fijn als je een persoon al een beetje kent of weet dat je er een klik mee hebt. Nu ga ik gewoon vaak naar groepslessen op de sportschool dan kan je ook niet zo snel opgeven 🙂

  • Om voor een training helemaal naar Spanje te vliegen is ook weer zo iets ja 😉 . Groepslessen zijn inderdaad ook fijn om je net even een stukje extra te geven omdat je elkaar pusht. Het verschil met een personal trainer is dat er nog beter naar je houding wordt gekeken, de kleine dingen zien ze vaak niet met een groepstraining. Maar een prima alternatief!

 3. Sofie schreef:

  Leuk geschreven, ik krijg nu al zin om te gaan sporten (gelukkig ga ik vanavond een half uur lekker zwemmen). Ik heb zelf drie sessies gehad met de personal trainer toen ik een pakket deed binnen de sportschool waar ook mijn fysio was (ik wilde heel graag afvallen, maar telkens lukte dit niet) en dat beviel me erg goed moet ik zeggen. Ik heb bijvoorbeeld gebokst tot ik erbij neerviel, ik heb buikspiersessies gedaan en nog wat. Echter is het behoorlijk prijzig en ben ik na dat pakket ook gestopt met het sporten in de sportschool. Ik vind de sportschool op zich wel okee, maar ik hou niet zo van alleen fitnessen haha.. Momenteel doe ik aan bootcamp, wat ook behoorlijk pittig is, iets waar ik dus heel blij mee ben. Ik doe het nu twee keer per week maar misschien wil ik het TOCH gaan uitbreiden naar drie keer per week.

  • Goed bezig hoor!! Knap van je! Helaas is de prijs inderdaad aan de hoge kant, vooral in vergelijking met ´gewoon´ sporten. Aan de andere kant iemand is wel een uur lang met jou alleen bezig, ik kan wel begrijpen waar de prijs vandaan komt. Of je het er voor over hebt is inderdaad een ander ding. Bootcamp lijkt me trouwens ook super leuk!

 4. Anouk schreef:

  Wat een informatief artikel! Trainen met een personal trainer lijkt mij heel erg fijn én motiverend.

 5. Wendy schreef:

  Ah te gek Mandy! Je ziet er natuurlijk al he-le-maal fantastisch uit :-). Maar leuk om te lezen!

 6. Dat klinkt heel goed Mandy! Een stukje begeleiding in het sporten is toch wel heel anders dan zelf maar een beetje aanklooien met de apparaten en oefeningen. Ik vind het bij mijn groepsles boxercise altijd heel fijn dat ik gecorrigeerd word als ik iets fout doe. Met een personal trainer krijg je volgens mij echt nog meer motivatie om door te gaan.

 7. Deisy schreef:

  Wat een prachtig verslag heb je er van gemaakt zeg dame. Ik heb een tijd persoonlijke kickbokstraining gedaan en dat vond ik echt ongelooflijk fijn. Het enige nadeel? De kosten. Man! Waarom moet het nou zoveel kosten haha? Om die reden ben ik dan ook gestopt, maar personal trainer is eigenlijk een aanrader voor iedereen (als je geld ervoor over hebt haha). X

 1. februari 23, 2020

  […] Wil je meer van haar leuke blogs lezen, kijk dan op: https://www.alllovelythings.nl/trainen-met-personal-trainer-moves-you/. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.