♥ Tips om je goede voornemens vol te houden

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Mooi artikel Mandy! Vooral het punt: Doe het voor jezelf vind ik heel belangrijk. Ik heb mezelf ook voorgenomen om gezonder te eten en alleen in het weekend te cheaten en dit werkt tot op heden heel goed.

 2. Manon schreef:

  hele goede tips ik heb dat ook met die sportprogramma’s zoals kayla dan denk ik van ja en hoe zit het dan over 12 weken, dan mag ik stoppen met alles? Ik moet dus nu al een plan voor mezelf maken om het vol te houden, gelukkig is Kayla inmiddels al met deel 2 gekomen wat het makkelijker maakt maar zulke dingen zijn soms zo krom.

 3. Deisy schreef:

  Wat een prachtig artikel lieve Mandy. Ik ben eigenlijk volledig compleet met je eerste tip haha: maak geen goede voornemens en al helemaal niet aan het begin van het jaar. Dat heb ik trouwens ook nooit begrepen. Als je wilt stoppen met roken waarom zou dat dan alleen op 1 januari kunnen? Maargoed… Gewoon levensstijl veranderen en concrete doelen (zoals jij zegt) stellen en dan kom je al heel ver. Oja: probeer dagelijks ook iets voor dat doel te doen, zo blijf je bezig en sluipt het ritme er gewoon in 🙂 X

 4. Merel schreef:

  Ik doe zelf niet aan goede voornemens maar meer een doelen lijst. Dingen die ik wil hebben gedaan in 2015 heb ik op een lijstje staan. Je hebt fijne tips op geschreven!

 5. Marcella schreef:

  Slimme tips! Ik wil wat strenger zijn en meer groente en fruit eten en minder snoepen. Ik loop al best veel en zwem wekelijks, dus dat wil ik gewoon blijven volhouden. En dan op naar wat kilo’s minder!

 6. Kiss & Make-up schreef:

  Hele goeie tips! Realistisch zijn en haalbare doelen stellen is een belangrijk begin inderdaad.

 7. Eva schreef:

  Wat veel goede tips! Ik deed dit jaar eigenlijk niet aan goede voornemens. Als ik toch iets goed wil doen, verzin ik ze midden in het jaar 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.