♥ The Travel Tag

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Ines schreef:

  Leuk tagje! Krijg gelijk zin om mijn valies te pakken 🙂

 2. Marcella schreef:

  Erg leuk om te lezen, je hebt ook heel toffe reizen gemaakt al! Ik heb m’n lief al voorbereid op het invullen van deze tag, dus we gaan er binnenkort mee aan de slag, leuk!

 3. Bea schreef:

  Oooooh wat een leuke tag! Mooie foto’s. Mijn mooiste reiservaring lees je ook binnenkort op mijn site! Superbedankt voor de tag…ik ga mijn vriend aan het werk zetten 😉

  Enne ik zou ook balen van het Backstreet Boys cassette bandje 🙂

 4. Explorista schreef:

  Heerlijk om te lezen deze tag!

 5. Stephanie schreef:

  Ik ben deze tag nu aan het uitwerken & via Marcella’s blog kwam ik bij die van jou terecht. Ik ben je meteen gaan volgen :).

  Wat een leuke tag is dit toch en je vriend kent je goed zeg! Wat een mooie foto’s! Ik snap dat je terug wilt naar Thailand, lijkt me een heerlijke reisbestemming. Zuid-Amerika staat ook nog op mijn lijstje, de DR heb ik al bezocht (maar niet als reis, maar werkvakantie).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.