♥ Mijn favoriete TBS lijn; Mango

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Jaa de mango geur van TBS is erg lekker! Fijne review!

 2. Oum Feerozah schreef:

  Mango! Hmm lekker ook maar eens proberen! Meestal grijp ik naar de wat zoetere luchtjes haha maar tijd voor verandering. Ben benieuwd

 3. Dionne schreef:

  Mooie producten! TBS is zo’n fijn winkel!

 4. Wat een super review meis. Je enthousiasme spat ervan af. Erg leuk. Ik ben een wijzer geworden door jou. Momenteel ben ik heel benieuwd naar de handcremes van TBS

 5. Jana schreef:

  Ik heb de mango bodymist! Ruikt ook erg lekker 🙂

 6. Julie schreef:

  Ik heb niet echt één favoriete lijn, ik heb er meerdere! 😀
  Ik vind het vaak gewoon fijn om af te wisselen 🙂

 7. marlies schreef:

  Leuke review! Ik ben toevallig vandaag ook bij TBS geweest. Ik moest een cadeautje halen en dan kan ik het ook niet weerstaan om iets voor mezelf mee te nemen. Ik heb de Moringa body butter gekocht. Heel benieuwd naar!

 8. Sandra schreef:

  Ohhh, ik ben gek op mango. Dit MOET ik hebben!

 9. Manon schreef:

  De producten zien er heerlijk uit.

 10. Chahrazad schreef:

  Lijkt mij een heerlijke lijn!

 11. Sas schreef:

  Zo fijn altijd de producten van Body Shop. Ik vind het alleen altijd aan de dure kant…

 12. marieken schreef:

  Gevaarlijke winkel, die Bodyshop! Word er altijd erg hebberig van.

 13. Sylvana schreef:

  De geur van deze lijn is zooo heerlijk! En sowieso heeft The Body Shop hele fijne producten :)!

 14. Sarah schreef:

  Hmm, de mango geur heb ik eigenlijk nooit echt aan geroken. Ik neem altijd de kokos lijn, dat is echt mijn favoriet! Maar volgende keer zal ik ook even de mango ruiken aangezien jij zo enthousiast bent, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.