♥ Terug uit IJsland (+tips)

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Sophie schreef:

  Ah dat klinkt alleen al zo heerlijk! Ik kan niet wachten tot ik ga!

 2. Linda schreef:

  Wat bijzonder dat je deze trip kon combineren met een familie bezoek. Ik blijf het bijzonder vinden dat als je uit huis bent de wereld blijft ontdekken met familie. Peachtige foto’s ook. IJsland staat zeer zeker op mijn travel wishlist!

 3. Sabine schreef:

  Wat mooi en leuk! Ik zou heel graag naar IJsland willen, maar het is er nog niet van gekomen. Nooit geweten trouwens dat IJsland nog best groot is: 5x Nederland. Echt grappig hoe anders dat dan is met die afstanden. Colombia is natuurlijk nog veel groter en hier rij je ‘even’ naar een dorpje 4 uur verder. Dat noemen we dichtbij. Ik ook tegenwoordig. In Nederland ben je dan het land al uit hahaha

 4. Rachel Kromdijk schreef:

  Leuke foto’s en dat vliegtuig hoe gaaf! liefs

 5. Henrieke schreef:

  Dat ziet er allemaal geweldig uit! Het stond nog niet op mijn travel list maar nu wel!

  Ik heb al wel eens gekeken naar de enorme hoeveelheid watervallen in IJsland, dat trok toen al mijn aandacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.