♥ Tastea Detox thee, werkt het echt?

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Loes schreef:

  Ik ben altijd een beetje sceptisch over dit soort producten.. In hoe verre kan een thee nu echt helpen? Maar het lijkt me wel heel leuk om een keer te proberen!

 2. Rachel schreef:

  hmm ben wel benieuwd en ik ben altijd een beetje hmwaahh over dit soort producten! bedankt voor het delen in ieder geval!

 3. Macblogster schreef:

  Ik ben een theeleut. Ik drink geen water, maar thee. Dit soort theetjes vermijd ik echter, omdat ik niet zo in de werking geloof, daarnaast heb ik gemerkt dat ik van bepaalde theesoorten overgeef neigingen krijg. Dit zou te maken kunnen hebben met de hoeveelheid theine die er in zit. Hierdoor ben ik dus ook voorzichtiger met welke thee ik koop. Maar eerlijk is eerlijk, de bussen thee zien er leuk uit.

 4. Detox Nederland schreef:

  Ik heb veel ervaringen met detox kuren maar deze thee is echt nieuw voor mij. Ben nog een beetje aan het twijfelen, gebruik je hem nog steeds?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.