♥ Sweet dreams met de The Body Shop

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Joyce schreef:

  Ik heb een periode gehad dat ik door school heel veel stress had en moeilijk in slaap kon komen. Ik heb deze spray af en toe gebruikt en merkte wel dat ik sneller in slaap viel. Maar ja, of het nou echt door die spray kwam of omdat ik gewoon moe was van het heen en weer rollen in m’n bed, wie zal het zeggen? En de geur, ja het was even vreemd maar niet heel vies. Het was wel even wennen. 🙂

 2. Jana schreef:

  Het spreekt me persoonlijk niet zo aan omdat ik het vreemd vind dat zo een spray je slaap zou kunnen bevorderen. Ik vind het wel heel leuk om je ervaring er rond te lezen :)!!

 3. Svenja schreef:

  Wat een fijne, uitgebreide review heb je geschreven! Ik vind het idee van het product heel erg mooi en ik geloof ook heilig in de werking van etherische oliën. Zelf gebruik ik vaak pure euqaliptisch als ik verkouden ben en lavendel om te ontspannend. Hoe jij de spray omschrijft klinkt echt fijn. Gelukkig ben ik een goede slaper:)

 4. Marlies schreef:

  Ik wist niet dat ze die spray ook bij the body shop verkochten. Goed om te weten. Ik heb een paar jaar terug zo’n zelfde spray gekocht voor op mijn kussen bij Dille en Kamille met eucalyptusgeur. Erg lekker, maar ik heb er niet beter door geslapen 😉

 5. Ines schreef:

  Klinkt wel fijn! Ik zou het wel soms kunnen gebruiken om iets sneller in slaap te vallen, of ja terug in slaap te vallen want ben zo een slaper die snel slaapt maar af en toe zo eens ’s nachts wakker schiet en dan niet terug in slaap kan vallen

 6. Rosanne schreef:

  Gelukkig ben ik een vaste slaper, en slaap ik tegenwoordig heel de nacht door.
  Heerlijk vind ik dat. Ik kan me voorstellen dat mensen die minder goede slapers zijn dit een goed product vinden.
  Vind het wel een fijn review. Ik ga je volgen op bloglovin 🙂
  liefs x

 7. Chahrazad schreef:

  Lijkt me een best fijne spray.

 8. Kim schreef:

  Ik heb deze ook geprobeerd maar was er ook niet content mee, nu gebruik ik al een hele poos Yin bed & body mist van de Rituals en die vind ik heerlijk en doet bij mij goed z’n werking.

 9. maii schreef:

  hmm misschien maar toch proberen! ik stond een tijdje al te kijken naar dit product, maar ik kocht hem niet vanwege de prijs. Thaanks

 10. Kirsten schreef:

  Ik val altijd als een blok in slaap, dus heb dit echt niet nodig 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.