♥ 3 stylingtips voor de Huggy Buddha

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Manon schreef:

  Wat een ontzettend leuk artikel en wat is huggy buddha leuk!

 2. Jana schreef:

  Hij ziet er zo schattig uit 😀

 3. Wow, wat een lang artikel! Maar super leuk zeg, die Huggy Buddha! <3

 4. Annette schreef:

  Wat een leukerd. Eens kijken wie ik een ‘hint’ kan geven deze mij kado te doen 😉

  • Haha, je mag het ook voor jezelf kopen hoor. Het is maar een fabel dat je het hoort te krijgen (volgens research). Maar een cadeau krijgen is natuurlijk altijd leuker. Houd mijn blog vanmiddag in de gaten 😉

 5. Beautydagboek schreef:

  Leuke inspiratie heb je gegeven! Ik vind Buddha’s erg mooi en sereen en heb er ook wel een paar. Zo’n grijze vind ik ook wel mooi eigenlijk!

 6. Petra schreef:

  Huggy buddha ziet er heel grappig uit…

 7. Veronique schreef:

  Wat een leuk en vooral origineel artikel! Grappig van Huggy Buddha, wist nog niet dat dat bestond, en die manieren om ze in huis te plaatsen, is ook erg leuk. Als ik ooit een Buddha in handen krijg, ga ik hem zeker een hoog ereplekje geven… heel erg leuk om te lezen zeg!!

 8. Saskia schreef:

  Wat leuk zo’n buggy budha ik kende het nog niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.