♥ Unboxing Streekbox i.s.m. Jamie Magazine

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Svenja schreef:

  Ik vind het zo een ontzettend leuk concept. Ik heb laatste tijd zo weinig inspiratie, dus dan is zo een box echt ideaal. Het tijdschrift van Jamie lijkt mij ook heel fijn voor inspiratie! Er zitten echt een hoop lekkere ingrediënten in de box, love it!

 2. ines schreef:

  Da’s echt wel een tof concept, zeker zoals je zegt voor in de winter als het echt te glad of koud is om naar de winkel te gaan 😀

 3. Michaela schreef:

  Wat een super leuk concept! Heb er al eerder over gelezen, heel gaaf!

 4. Linda schreef:

  Hij ziet er goed gevuld uit zeg, nomm!

 5. Marloes schreef:

  Ik hou niet zo van garnalen. Het idee van de box vind ik wel ontzettend leuk!

 6. bymarlayne schreef:

  Wat een leuk concept!

 7. Kelly schreef:

  Wat een leuke box!

 8. Beautydagboek schreef:

  Jeetje, wat een leuk concept! De recepten spreken me zeker aan en ben heel benieuwd geworden naar de box. Handig dat je alles al in huis hebt, zeker als het ingrediënten zijn die je normaal gesproken niet koopt. Ennuh..ik moest wel even lachen toen die bosuitjes zo in je gezicht belandde ;).

 9. Jorien schreef:

  Ook al zo’n fijn concept! Zie je toch steeds vaker, dit soort boxen 🙂 Het lijken me heerlijke gerechten die je er mee kan maken!

 10. marieken schreef:

  Leuk! Weet je van te voren wat er in gaat zitten, of is het elke keer een verrassing?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.