♥ Van piste baby naar piste babe in Saalbach Hinterglemm

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Ik kan niet skiën, nee, haha! Het lijkt me wel ontzettend leuk om te doen, maar misschien dat ik zelfs nog eerder voor snowboarden zou gaan. Wat heb je het gezellig gehad en echt super dat je nu met de grote mensen mee deed! Ooit ga ik ook op wintersport, hihi.

  • Snowboarden ziet er ook zo leuk uit! Lijkt me ook onwijs gaaf als je dat kan. Ik zou nooit mijn zomervakantie opgeven voor een wintersportvakantie, maar het is zo leuk! Zeker de moeite waard om het een keer te doen.

 2. Aaaah gelukkig is het toch nog gaan sneeuwen tijdens je skivakantie. En lekker dat je je zo goed vermaakt hebt!

 3. Eline schreef:

  Wat een mooi artikel! Ik kan helaas helemaal niet skiën en ben ook nog nooit op wintersport gegaan, maar als ik zo je foto’s zie kriebelt er toch wel wat! Al is het maar om daar in de zon lekker te lezen, hmm 😀

 4. Svenja schreef:

  Fijn dat er uiteindelijk toch nog een lekker pak sneeuw is gevallen, geeft toch wel het ultieme kerstgevoel. Alle foto’s zien er ook zo magisch mooi uit <3

 5. Jorien schreef:

  Wow, dat ziet er best gek uit als er alleen opgespoten sneeuw ligt! Maar wel goed geregeld inderdaad 🙂 Ik ben nog nooit écht op wintersport geweest, alleen vroeger op de middelbare school. Maar dat was een dagje en toen gingen we langlaufen! Ik zou het nog wel een keer willen doen, maar dan zou ik ook op de baby piste beginnen 😉

 6. Diana Mieczan schreef:

  All your photos are so beautiful! Have a great day, darling.

 7. Deisy schreef:

  Fijn dat jij je in ieder geval wel hebt vermaakt, ondanks dat het sneeuw niet helemaal zo top was. Ik kan zelf helemaal niet skiën dus heb sowieso dikke respect voor jou haha 😉 En die laatste foto is echt geweldig!

 8. Joyce schreef:

  Dat ziet er wel heel gaaf uit! Ik ben zelf nog nooit op wintersport geweest, maar wil wel graag eens samen met m’n vriend gaan snowboarden 🙂

 9. marjolein schreef:

  Gaaf! Het ziet er echt leuk uit, ik ben nog nooit op wintersport geweest maar zou zo graag eens willen snowboarden. Alleen de kou is niets voor mij haha x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.