♥ 6 Simpele tips tegen hooikoorts

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Liset schreef:

    Wat een goede tips! Mijn vriend heeft er wel veel last van, ikzelf nauwelijks. Wel heb ik momenteel last van galbulten en dat had ik vorig jaar ook rond deze tijd.. Misschien dat dat mijn reactie is op de pollen die nu actief zijn?

    • Gelukkig heb jij er niet heel veel last van! Het is zo vervelend. Maar galbulten ook, jeuken zo. Het kan goed zijn dat je last hebt van de iep, hazelaar, populier, es of wilg. Daarvan hangen nu de meeste pollen in de lucht. Ik heb voor de galbulten medicijnen gekregen van de huisarts, dus als je er heel erg last van hebt kan ik je dat aanraden! Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.