♥ Shoplog Primark Rotterdam Zuidplein

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Beautydagboek schreef:

  Je hebt leuke items geshopt! Ik vind het lange, grijze vest heel erg leuk. Die moet ik ook hebben :). Mijn voorkeur gaat ook naar een gewone pyjama hoor, ik vind zo’n onesie zelf niet zo leuk. Voor kinderen is het dan wel weer schattig :).

 2. Kelly schreef:

  Wat een leuke aankopen!

 3. Mariëlle schreef:

  Hihi heerlijk zo’n shoplog, ik hoop ook snel weer langs Primark te gaan!

 4. Sarah schreef:

  Wat een heerlijk prethoofd heb je in het begin haha! Het hele filmpje eigenlijk 🙂 Je Minnie Mouse pyjama is echt leuk! Je vesten lijken me ook echt heeeerlijk!

 5. Shanti schreef:

  Leuke dingen heb je gekocht! Dat Olaf vest is ook leuk 😉 Maar snap wel dat je dat zonde geld vond.

 6. Svenja schreef:

  De sokken van de Primark zijn altijd zo leuk <3 En je lange vest en en zwarte blouse vind ik ook erg mooi. Weer lekker goed geslaagd 😉

 7. Wat een leuke aankopen! Moet ook maar eens naar deze primark… X

 8. Jouvence schreef:

  je hebt leuke aankopen gedaan ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.