♥ Spanje Shoplog deel I | Decathlon| Bershka| Zara| H&M

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Mariëlle schreef:

  Je bent inderdaad goed geslaagd, maar dat is niet moeilijk in Spanje 🙂

 2. Julie schreef:

  Je hebt echt erg leuke spullen gekocht! 😀

 3. Mooie spullen! Shoppen blijft altijd leuk, waar je ook bent 🙂

 4. Diana Mieczan schreef:

  What a great video and I love that white blazer on you, sweetie. xoxo

 5. Marloes schreef:

  De witte blazer vind ik geweldig! Wat heb je lekker veel gekocht!

 6. Malou schreef:

  Wat heb je leuke dingen gekocht!

 7. Marieken schreef:

  Wat een leuk wit jasje! Hopen dat je voorlopig nog even zonder kan 🙂 Zo’n dagje korte mouwens als vandaag mogen er van mij nog veel komen 🙂 En ik blijf er bij dat Zara in Spanje leukere dingen heeft dan die in Nederland.

 8. Sara schreef:

  Ah Spanje, *zucht*. Je hebt zo te zien heerlijk geshopt. En helemaal eens met de rest, het witte jasje is geweldig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.