♥ Shine bright like a diamond!

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Marloes schreef:

  Wat leuk gedaan! Ik ben dol op dit soort armbandjes. Die met ‘love’ is mijn favo! 🙂

 2. Valerie schreef:

  Oh wat leuk! Bedankt voor de tip 😉

 3. Jana Vmh schreef:

  Echt leuk dat je dit zelf kan maken! 🙂

 4. Kiss & Make-up schreef:

  Oh wat leuk en creatief, mooi gemaakt!

 5. Dagmar schreef:

  Whooo echt super super mooi! Heel inspirerend en echt tof resultaat <3

 6. Maaike schreef:

  Wat een leuke armbandjes! Ik was je net gaan volgen en dit stond nog bij een van je laatste artikels en ik was ook op zoek naar zo’n artikel, lucky me! Echt heel leuk gedaan, ik ga het nu ook proberen, heb van de week draad gekocht 🙂 Wist niet zo goed hoe ik die uiteindes moest doen, maar nu kan ik eindelijk aan de slag 🙂 Mag ik vragen waar je die leuke diamond bedels vandaan hebt? 🙂

  • Super leuk dat je me volgt!! Was dit mijn laatste artikel op Bloglovin?

   • O stom ik kreeg je halve reactie door. Maar nu heb ik het helemaal gelezen :D. Ik heb de diamonds via ebay besteld. Als je zoekt op diamonds, free shipping, worldwide en dan op lowest price dan vind je ze vast wel. Als je in de buurt van Nijmegen woont mag je er ook een komen halen. Ik heb nog over. Stuur je het resultaat door op een van mijn social media kanalen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.