♥ Secret vs. Balea, de battle tussen de deodoranten

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Mariëlle schreef:

  Fijne vergelijking! Ik vind die van seacret en lady speedstick toch ook het beste. De rexona maximum protection komt aardig in de buurt!

 2. Melana schreef:

  De Secret deoderant klinkt erg fijn!

 3. Fleur schreef:

  Erg fijn dat je ze zo hebt vergeleken, maar jammer dat de Balea variant net niet kan tippen aan Secret! Mijn favoriet is de Lady Speed Stick, maar deze is helaas bijna op bij mij.

 4. Julie schreef:

  Ik zweer bij Lady Speed Stick! 🙂 Die is ook te koop in Polen en veel goedkoper dan online, en gelukkig gaat mijn beste vriendin een paar keer per jaar naar haar familie daar en dan brengt ze altijd een voorraadje mee! 🙂
  Ik ben wel benieuwd naar die van Secret nu! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.