♥ Een mooie rugzak of koffer, wat is handiger voor op reis?

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Robin Valentine schreef:

  ik heb echt nog nooit een rugzak gehad.. het ziet er wel super handig uit. meestal op reis gebruik ik een grote shopper 🙂

  • Een shopper ziet er wel veel mooier uit dan een rugzak. Maar vind je het af en toe niet zwaar? Of ik neem gewoon veel te veel spullen (flesje water, reisgids, camera etc.) mee dat kan ook haha.

 2. Sylvia schreef:

  Fan van rugzakken en grote sporttassen met wieltjes. Deze passen als een backpack namelijk ook op mijn rug en er past heel veel in. Als het te zwaar word kan ik altijd nog de wieltjes gebruiken?

 3. Liset schreef:

  Omdat ik zelf nogal last heb van mijn nek/schouders/rug, kies ik liever voor een koffer op wieltjes als ik op vakantie ga. Maar ga ik een dagje weg, dan is een rugzak wel te doen. Beetje eten, drinken en wat zonnebrand dan is het al gauw goed.

  • Ja dat is zeker wel een nadeel van een rugzak. Een backpack heeft ook nog banden om je middel daardoor draag je het eigenlijk meer met je heupen. Dat scheelt wel enorm veel. En de ene rugzak is de ander niet, er zit wel echt kwaliteitsverschil in draagcomfort in. Maar toch begrijp ik je punt heel goed hoor! Je moet vooral doen wat het best voor jou werkt.

 4. Loes schreef:

  Ik ben eigenlijk nog nooit op vakantie geweest met alleen een rugzak.. Maar eigenlijk is het best praktisch! Ik heb er meestal wel eentje bij me als handbagage. Ik vind die rugzak in het midden onderin het tofst.

 5. marije schreef:

  Voor reizen binnen Europa zou ik toch gaan voor een koffer. Maar dat is ook meer omdat ik problemen heb met mijn rug. Ik wil wel graag een rugzak als handbagage hebben. Toch handiger dan een zware tas.

  • Daar kan ik wel inkomen hoor. En in Europa is een koffer nog wel te doen, al was ik in Rome of Barcelona wel blij dat ik een rugzak had. Ik denk ook wel dat het heel belangrijk is hoe de rugzak is afgesteld. Je hebt gelijk qua handtas, wat kan dat toch zwaar zijn als je een hele dag rondloopt.

 6. Ik heb altijd een koffer als ruimbagage. Ik kocht vorig jaar een koffer van SuitSuit, die heeft 4 wielen en is altijd te herkennen, door de kleur en print.

  Voor handbagage gebruik ik tegenwoordig een rugzak van The North Face.

 7. Rachelkromdijk schreef:

  Ik vind een rugzak ook veel makkelijker! goed artikel heb je weer geschreven en dat hondje agos!

 8. Macblogster schreef:

  Toen ik vorig jaar naar Maleisie ging en uiteindelijk in Thailand belande, baalde ik op een gegeven moment toen ik op een klein Thais eiland aankwam. Vanaf het strand was er geen geasfalteerd pad, met als gevolg dat ik in de hete zon mijn koffer moest tillen. Dat was het moment dat ik dacht: ik koop volgende keer een koffer die je tevens als rugzak kunt dragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.