♥ Mooie gekrulde wimpers met een wimperpermanent

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Mooi artikel! Je ziet wel duidelijk verschil. Ik krul mijn wimpers met een wimperkrultang, maar je ziet inderdaad dat aan het einde van de dag geen krul meer in de wimpers zit.

 2. Julie schreef:

  Wat grappig, ik had hier nog nooit van gehoord! 🙂
  Goed artikel, ik krul mijn wimpers gewoon met een krultang.

 3. Sarah schreef:

  Haha, moet even lachen om dat woord, wimperpermanentklemmen! Vooral bij je linkeroog zie je echt verschil! Gaaf! Misschien ga ik dit ook wel eens proberen. Volgens mij heb ik wel een beetje dezelfde soort wimpers als jij, dankzij onze indo voorouders haha!

 4. saskia schreef:

  Het ziet er super mooi uit, ik kende het ook helemaal nog niet. Zelf zou ik het denk ik niet heel snel doen. Ik krul ze ook nooit met de tang.

 5. Marjolein schreef:

  Ik kende het nog niet, maar het ziet er erg mooi uit!! x

 6. Jill schreef:

  Ziet er goed uit! Ik had er nog nooit van gehoord!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.