♥ Review| Ray Ban Clubmaster van Fuva

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Jana schreef:

  Die bril staat al erg lang op mijn verlanglijstje! 🙂

 2. Kelly schreef:

  Ahh dit is echt een prachtige zonnebril, staat je super!

 3. Diana Mieczan schreef:

  Those sunglasses look great on you, sweetie:) xoxo

 4. Ellen schreef:

  Ik vind deze zo tof! Ik heb al een Rayban Erika (komt ook van Fuva) en terwijl ik laatst bij de opticien stond te wachten op mijn mirror Aviator heb ik de Clubmaster voor de gein gepast, ervan uitgaande dat hij me niet zou staan. Bleek hij hartstikke leuk te staan! Dus nu vrees ik dat mijn verzameling ook wordt uitgebreid… Ik weet alleen niet welke maat ik heb gepast dus durf hem niet zo goed online te bestellen. Ik heb ook nog een pilotenbril van Ralph Lauren en een grote van DKNY. Ik heb eigenlijk altijd duurdere zonnebrillen, heb een keer een heel goedkope gekocht in Thailand en daardoor mijn ooglid verbrand (auw!), dus voor mij geen goedkope meer.

 5. Nicole schreef:

  Ik vind het altijd fijner om op blogs een wat uitgebreidere review van een site te lezen. inderdaad heb ik ook mijn twijfels over kleinere webshops, dus ook over Fuva, maar ik heb daar mijn droom ray ban gezien! zit er al maanden naar uit te kijken…. vakantie geld, dus nieuwe-echte-dure-zonnebril halen. Je hebt mij overtuigd over Fuva. Even passen bij de Bijenkorf 🙂 en kopen bij Fuva!

  Top je blog. Heb er altijd zoveel bewondering voor dat mensen blogs bijhouden, zelf niets voor mij, maar vind heerlijk om mee te lezen.
  Dank voor je ontzettend leuke review Mandy. Ik ben geholpen xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.