♥ Le Volume by Chanel (waterproof)

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Svenja schreef:

  Wauw, echt een onwijs mooi resultaat. Prachtige lange wimpers <3 Fijn dat 'ie ook het sporten goed overleefd!

 2. Hij geeft echt veel volume! Lijkt me een fijne mascara, alleen heb ik liever een mascara die wel écht waterproof is. Ik gebruik nu een waterproof mascara van Kiko, die is ook erg fijn!

 3. Betty budget schreef:

  Mijn favoriete mascara is Mac faxor false lash effect!

 4. Manon schreef:

  Wat een mooie mascara! Ik vind het niet zo erg dat hij een douchebeurt niet overleeft want ik wil altijd graag ’s avonds de mascara gemakkelijk eraf kunnen halen, als ik echt ga zwemmen gebruik ik wel een waterproof mascara 🙂

 5. Jana schreef:

  Leuk dat je zoveel foto’s hebt gemaakt, zo is het heel duidelijk 🙂 Ik vind de mascara een mooi effect geven maar de prijs houdt me toch wel een beetje tegen 🙂

 6. Sarah schreef:

  Hij heeft bij jouw echt een mooi resultaat! Heel wat anders dan bij mij haha! Wat shit trouwens, dat je andere mascara was gestolen..

 7. ines schreef:

  Wauw die ziet er echt goed uit!

 8. Marloes schreef:

  Hij geeft een erg mooi resultaat! Wel jammer dat ie niet echt waterproof is!

 9. marieken schreef:

  Ik ben al jaren op zoek naar de perfecte vervanger voor de Dior Maximeyes. Helaas zonder succes. Ik had laatst een tester van YSL Baby Doll, die kwam wel aardig in de buurt. Maar tot ik de perfecte vervanging heb gevonden, gebruik ik fijn mascara van de HEMA, wel zo goed voor de portemonnee 🙂

 10. Julie schreef:

  Jammer dat hij de douche niet overleefd! Verder wel een super mooie mascara!

 11. Nicole schreef:

  Ziet er erg goed uit. Het laat je wimpers er zoveel beter uit zien. (Zonder mascara zien ze er ook goed uit hoor)

 12. Keybykim schreef:

  Ik gebruik de non waterproof versie, en ik heb er wel eens mee gedoucht en ik moet zeggen dat de mascara bij mij echt goed op zijn plek bleef! Het zit dan een beetje zoals op de foto na het sporten van jou. Terwijl die van mij niet waterproof is? Gek haha. Ik ben in ieder geval ook heel erg tevreden over deze mascara!

 13. Hanneke schreef:

  I have no experience in the waterproof version, but I’m in love with the usual Le Volume de Chanel. It looks gorgeous on you too.

 14. paquita schreef:

  yo tengo la mascara , pero no me da buenos resultados, me rizo las pestañas me pongo la mascara y las pestañas rizadas se bajan en un segundo, cual sera el problema? o no se como ponerme.
  saludos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.