♥ Een nieuwe favoriet de 100% sapjes

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Oooh deze sapjes heb ik voor het eerst geproefd op de Beautygloss Party. Nu hebben ze bij de Action ook voor € 0,75 vier verschillende smaken. Momenteel heb ik ‘Cherry-Oh-Baby’ voor me staan haha.

 2. Annette schreef:

  Ja lekker, ik heb hier onlangs ook een review over geschreven. Ze zijn erg lekker. Ik had ze bij de Action gekocht daar zijn ze zelfs nog iets goedkoper.

 3. lee schreef:

  ik had zin in iets verfrissend en koos maar tomaat, om te proeven…Echt een afrader! Wel lekker natuurlijk, maar ik verwachte niet echt dat het letterlijk naar tomatensoep smaakte haha. Dus voor een hartige trek zou ik tomaat nemen ;p

 4. Jill schreef:

  Ik kende deze sapjes helemaal niet, ik duik morgen de stad in wellicht dat ik er ééntje mee naar huis neem!

 5. ines schreef:

  Klinkt heerlijk voor geen geld!

 6. Maaike schreef:

  Hmmm lijkt me erg lekker!

 7. Marcella schreef:

  Ik heb ze wel eens op Instagram voorbij zien komen, maar nog nooit getroffen in de winkel. Ziet er goed uit en lijkt me erggggg lekker. Goeie tip!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.